Reklam
Reklam
İNSANLIĞIN İSLÂMA İHTİYACI VAR.
Bahadır KIBRIS

Bahadır KIBRIS

BAKIŞ AÇISI

İNSANLIĞIN İSLÂMA İHTİYACI VAR.

16 Ekim 2018 - 13:18

Yıllarca devam eden uzun bir sessizlik, derin bir gaflet ve boğucu bir zulmetten sonra:perişan olan insanlığın yakın bir gelecekte uyanarak, ilâhi bir güneş halinde parlayan nurlu kutsal yolu bulacağını müjdelemekte fayda vardır. Çünkü HAK geldiğinde BATIL yok olacaktır. 
Bu gün insanlık İSLÂM dan uzaklaşmanın sonucunda büyük
 bir felâketin başına gelmiştir. Artık insanlığın ve özellikle Müslümanların uyanma vakti gelmiştir. Bilinmelidir ki bütün insanları kardeş yaparak nurlu ufuklardan esen refah, saadet., fazilet, huzur ve asayiş rüzgârlarıylâ dalgalanan alemleride kapsayan bir bayrak altında toplayacak olan  yegâne kuvvet İSLÂM olacaktır. Allah katında tek din İSLÂMDIR. Bu sebeple insanları saadet ve barışa götürecek kurtuluşunu sağlıyacak  tek kurtuluş yolu İSLÂMDIR.
Dünyada İSLÂMSIZ saadet olmaz. 
İSLÂM; huzur ve barış demektir. Gerçek anlamıyla İSLAMIN yaşanıldığı her yerde huzur barış saadet selamet ve esenlik vardır. 
Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Efendimiz SAV. Veda hutbesinde yolumuzu ve yönümüzü aydınlatacak ölçüleri bize vermiştir. 
Efendimiz:
EY İNSANLAR.! Size iki emanet bırakıyorum onlara sarıldığınız müddetçe yolunuzu şaşırmazsınız. O iki emanet ALLAHIN kitabı KUR'AN ve benim SÜNNETİMDİR buyuruyor. İşte şaşmaz ölçü budur. 
Eğer dünyada barış huzur ve sükun istiyorsak mutlaka İSLÂMA dönelim. İSLÂM kelime anlamıyla HAKKA dönüş ve teslim olmak demektir. Bütün problemlerimizi islâm açısından değerlendirelim. Çözümünü Kur'an da arıyalım. Bizi yoktan yaratan Rabbimiz bizi bizden daha iyi bilen ve bize şah damarımızdan daha yakın olandır. Yarattığı kullarında dünyada nasıl yaşayıp huzur bulacağını bizden daha iyi bilendir. İşte insanlığın bunaldığı zamanlarda Allah CC. Peygâmberler ve kitaplar göndermiştir. İnsan olarak bize düşen görev de efendimizn yolundan giderek Kur'an ımızla  amel etmektir. 
Artık BEŞERİ sistemler iflâs etmiştir. Komümizm faşizm materyalizm ne olursa olsun bunlar insanlığa kan kusturan sistemlerdir. İnsanlığın  kurtuluşu için ne doğu ne batı TEK YOL İSLÂMDIR diyoruz. İslâmdan başka çıkar yolumuz kalmamıştır. İnsanlığı karanlıklardan aydınlığa zulmetten nura dalâletten hidayete ulaştıracak tek ilâhi sistem İSLAMDIR. Dünyada kendimize rehber arıyorsak en büyük rehber Allahın Rasülü Efendimiz Hz. Muhammed SAV. dir. 
Tekrar tekrar söylüyor ve diyoruz ki artık kıyamete kadar ALLAH katında tek geçerli din İSLÂMDIR. Son peygâmber HATEMÜL ENBİYA olan Hz. MUHAMMED SAV. DİR. Son Kitap da yüce Kitabımız KUR'ANI KERİMDİR. Allah bizleri İslâmdan ve Ku'andan ayırmasın. 
AMİN.. 
Hayırlı ve güzel günler dileğiyle ALLAHA EMANET OLUNUZ.

Bu yazı 58084 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar