Reklam
Reklam
KUDÜS MİTİNGİ İZLENİMLERİM.
Bahadır KIBRIS

Bahadır KIBRIS

BAKIŞ AÇISI

KUDÜS MİTİNGİ İZLENİMLERİM.

31 Temmuz 2017 - 11:26

   30.Temmuz sabahı Saadet  Partisi  teşkilatıyla beraber sabah saat 10. 30. Kakabalık bir grup la  hareket ettik. Arabamızı da gençlerin ve hanımların çoğunluğu dikkat çekiyordu
          Yolculuğumuz  yapılan sefer duası, okunan Kur'anı Kerim yapılan konuşmalar ve tekbirler eşliğinde devam etti. Yenikapıya  geldiğimiz de İnsanlar Türkiyenin her yerinden akın akın meydanı dolduruyorlar dı. 
              Ellerinde Türk ve Filistin bayrakları sallanırken diller de ise Tekbirler le yeri göğü inletiyorlardı. Bütün  imkansızlıklara rağmen zalimlere dur demek ve mazlum  kardeşlerine destek vermek için Türkiyenin her yerinden kopup gelen bu kardeşlerimi tebrik ediyorum. 
          İman,  imkansızlıklar içerisinde adeta Merhum Hocamızın da dediği gibi terkeden süt çıkarıyor du. 
          Bu toplantı Zalimlerin karşısına dimdik durup, Dünya coğrafyasında  ki mağdur ve mazlum müslüman kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için yapılıyor du. Bu fedakar ve cefakar insanlara Belediye araçları ve yolcu vapurları tahsis  edilmedi. 
Başka gereksiz yerlere her türlü  desteğini veren yetkililere sormak  gerekir. Derdiniz neydi niçin destek vermediniz? Yenikapıya gelen bu insanların derdi neydi? Onların derdi sizin derdiniz değilmiy di? Mescidi Aksa bütün Ümmetin derdi değilmidir? İşte Yenikapı ruhu buradaydı. 
             Allaha şükürler olsun  böyle  bir yerde olmâk bizim için büyük  bir bahtiyarlıktır. Bu yaz sıcağın da buraya gelen kardeşlerimiz; işlerini bıraktılar,  zamanlarını ayırdılar,  mallarından ve canlarından  fedakarlık yaptılar. Kan ve göz yaşı döken kardeşlerine destek  için Yenikapıya geldiler. Ben eminim ki bu mesaj gerekli yerlere ulaşmış tır inşaallah. Dünyada yapılan bütün  zulümlere dur demek için sesimizi yükseltiyoruz. Bu mitinkler  Ülkemizin yedi bölgesinde  yapılmalı,  ayrıca Ankara, Konya ve Diyarbakır da da tekrarlanmalıdır. Hatta daha da ötesi bütün  partiler bir  araya gelmeli daha görkemli si yapılmalıdır. Bu mitingi düzenleyen Saadet  Partisine ve  Destek veren TSK lara teşekkür  ediyoruz. 
                Kudüs  fatihi; Selahaddini Eyyübiye  sorarlar. Niçin yüzün gülmüyor?  verdiği cevap; Kudüs  kan ağlarken Mescidi Aksa garip iken ben nasıl gülebilirim. İslam alemi bu halde iken biz nasıl gülebiliriz. 
              Mitingde Genel Baskan Temel Karamollaoğlunun konuşması heyacanla dinlenenerek damgasını vurmuştur. 
           Şu anda tam zamanı değilmidir? İslam Ülkeleri  dönem başkanlığını yürüten  Türkiyemiz derhal İslam birliğini,  İslam ortak pazarını ve İslam ortak askeri gücünü oluşturabilme çabalarını yürütme hazırlığına girmelidir. İslam ülkelerine baş olmak varken Avrupa birliğine kuyruk olmanın gereği var mı? 
Saygı sevgi ve selamlarımı sunuyorum. Allaha emanet olunuz. 

Bu yazı 1913 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar