Akçakoca'da PTT Hizmetleri Geliştiriliyor: Ak Parti İlçe Başkanı İşleyen'den Önemli Açıklamalar

Akçakoca Ak Parti İlçe Başkanı Burhan İşleyen, PTT AŞ. Genel Müdürü Hakan Gülten, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Akçakoca Kaymakamı Deniz Pişkin ile birlikte makamında önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Ziyarette, Akçakoca'da boşaltılmış durumda bulunan mevcut PTT binasının durumu ve bu binada yapılması planlanan değişiklikler konuşuldu. Özellikle, hizmet veren banka bölümünün daha ulaşılabilir bir noktaya, merkez cami altındaki mevkiye taşınması konusuna dair bilgiler alındı.

Başkan İşleyen, görüşmeye katılan tüm yetkililere, Akçakoca'nın sorunlarıyla yakından ilgilendikleri için teşekkür etti. "Akçakocamızın derdi ile dertlenen Sayın Dr. Faruk Özlü'ye, PTT Genel Müdürümüz Sayın Hakan Gülten'e ve değerli Kaymakamımız Sayın Deniz Pişkin'e ilgi ve alakalarından ötürü çok teşekkür ederim. Kendimiz için değil, kentimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Derdimiz hep Akçakoca, sevdamız Akçakoca" ifadelerini kullandı.

Akçakoca'nın daha verimli hizmet alabilmesi için yapılan bu görüşme, yerel yönetim ve PTT yetkililerinin iş birliğinin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.