Akçakoca Meslek Yüksekokulu'ndan "Seyahat Acentalarında Kariyer ve Girişimcilik" Semineri

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından, üniversite öğrencilerinde kariyer farkındalığı yaratmak, onlara kariyer yolculuklarında destek sunmak amacıyla geliştirilen Kariyer Planlama dersi kapsamında, Düzce Üniversitesi Akçakoca Meslek Yüksekokulu ile Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi iş birliğiyle “Seyahat Acentalarında Kariyer ve Girişimcilik Semineri” düzenlendi.

Düzce Üniversitesi Akçakoca Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Alia Seyahat Turizm Limited Şirketi (Akçakoca CAP TUR) kurucusu Fatih Nar konuk oldu. Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arif Güngör’ün açılış konuşması ile başlayan programın davetli konuşmacısı Fatih Nar, kendi kariyer gelişimi ile ilgili bilgiler paylaşarak seyahat acentalarında kariyer ve girişimcilik süreçleri ile ilgili deneyimlerini aktardı.

Öğrencilerimize seyahat acentalarında kariyer yapmak için gerekli bilgi ve beceriler ile ülkemizde seyahat acentası kurulum süreci hakkında faydalı bilgiler veren Fatih Nar’a, program sonunda Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arif Güngör tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.