Akçakoca Üniversitesi Camii Açılıyor: Açılış 17 Ekim'de Saat 11.00'de Gerçekleşecek

Akçakoca Üniversitesi Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan yardımcısı Sami Cingirt, Yeni Akçakoca Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Denizgezi’yi ziyaret ederek cami ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cingirt, uzun süredir yapımı devam eden Akçakoca Üniversitesi Camii’nin tamamlandığını ve açılışının 17 Ekim 2025 Cuma günü saat 11.00’de gerçekleştirileceğini duyurdu. Açılışa, yerel yöneticilerin, üniversite yetkililerinin, din görevlilerinin ve halkın katılması bekleniyor.

Sami Cingirt, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bu cami, yalnızca bir ibadet mekânı değil; öğrencilerimiz ve halkımız için bir buluşma noktası, bir manevi merkez olacak. İnşasında emeği geçen tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Açılışımıza tüm Akçakoca halkını davet ediyoruz."

Yeni Akçakoca Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Denizgezi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, caminin ilçeye kazandırılmasında emeği geçenleri tebrik etti.