Reklam
Reklam
“Annis Ölüm Gecesi”adlı sinema filminin galası Düzce...

“Annis Ölüm Gecesi”adlı sinema filminin galası Düzce Yapıldı.

09 Eylül 2022 - 16:17

Konusu Düzce’de geçen ve Düzce’nin enfes görüntülerinin yer aldığı “Annis Ölüm Gecesi”adlı sinema filminin galası Düzce Özdilek AVM’de yapıldı.

Kazı sırasında bulduğu yüzüğü takmasıyla kendisini beklenmedik durumların içinde bulan bir kadının hikayesini konu eden filmde; Canan karakteri, arkeolog olan genç bir kadındır. Kazı başkanı olan, ünlü arkeolog dedesi Yusuf'un daveti ile Canan, Düzce'de bulunan Prusiasad Hypium Antik Tiyatro kazısına gider. Kazı sırasında lanetli bir yüzük bulan Canan, yüzüğü takmasıyla gerilim dolu olaylar zincirini başlatır. Bu sırada doktor, savcı, hemşire ve diğer karakterlerin de olayları çözmeye çalıştığı film, gerilim dolu sahneleri ile Düzcelilerden tam not aldı.

Seçkin konukların yer aldığı “Annis Ölüm Gecesi” gala gecesinde Düzce Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabahattin PARLAK davetliler arasında yerini aldı.

 

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Bu haber 1174 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam Kalitesini Arttırıyor
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...