Reklam
Reklam
Umre ne zaman başlayacak DİB Ali Erbaş’tan tarih açıklaması

Umre ne zaman başlayacak DİB Ali Erbaş'tan tarih açıklaması

Son dakika... Umre kayıtları ne zaman başlayacak diye merak edilirken Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş bugün yeni bir açıklamaya imza attı.

16 Nisan 2022 - 18:08

2 yıldır koronavirüs nedeniyle umre yapılamıyor. Umre kayıtları ne zaman diye merak eden milyonlarca Müslüman için geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş bugün yeni bir açıklamaya imza attı. Erbaş, Suudi Arabistan yetkilileri ile yapılacak görüşme için tarih verdi. 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Covid-19 salgını nedeniyle 2 yıldır yapılamayan umre turlarının Ramazan Bayramı'nın ardından yeniden başlayacağını duyurdu. 

Ali Erbaş, sosyal medya hesabından, “Kovid-19 salgını nedeniyle 2 yıldır yapılamayan umre turlarımıza Ramazan Bayramının hemen ardından Şevval umresi ile yeniden başlayacağız İnşallah. 19 Nisan'da düzenlenecek olan Bakanlıklar arası Hac ve Umre Kurulunun ardından detayları vatandaşlarımızla paylaşmış olacağız.” ifadelerini paylaştı.

 

 

Ali Erbaş

Kaynak: Milli gazete
Bu haber 665 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam Kalitesini Arttırıyor
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...