Reklam
Reklam
15 Temmuz Şehitleri Anısına Düzenlenen Balkan Şampiyonasında...

15 Temmuz Şehitleri Anısına Düzenlenen Balkan Şampiyonasında İstiklal Marşı’nı Okutmayı Başardı

10 Ekim 2022 - 14:07

Düzce Üniversitesi, 5. Açık Balkan Wushu Kung-fu Şampiyonası’nda 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak, turnuvaların iddialı takımı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Afyonkarahisar Tınaztepe Spor Salonu’nda 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen şampiyonaya 10 farklı ülkeden 1100 sporcu katılım gösterdi. İzleyenlerin heyecanlı anlar yaşadığı müsabakalarda; Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü 3. sınıf öğrencileri Yağızhan Mustafa Ödemiş Büyük Erkekler kategorisinde Balkan şampiyonu olurken, Mithatcan Zarifoğlu ise aynı kategoride Balkan 2.si oldu. Büyük Bayanlarda müsabakalara çıkan Antrenörlük Bölümü 2. sınıf öğrencisi Sara Akafova da sergilediği başarılı oyunuyla Balkan 3.sü oldu.

Düzce Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, “Bu şampiyonada ülkemizi ve Üniversitemizi tüm dünyaya başarılı bir şekilde tanıtan öğrencilerimizi tebrik eder, onların yetişmesi için her türlü fedakarlığı gösteren başta aileleri olmak üzere, bu başarıları elde etmelerini sağlayan, onları destekleyen, yönlendiren akademisyenlerimize ve antrenörlerine teşekkür eder, başarıların devamını dileriz.” ifadelerine yer verdi.

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

.docx

Düzce Üniversitesi-Haber Metni.docx

14 KB

Bu haber 897 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Düzce’ de hacı adayları eğitim semineri düzenlendi
Düzce’ de hacı adayları eğitim semineri düzenlendi
“Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz”
“Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz”