Reklam
Reklam
AK PARTİ AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OSMAN CUMUR GAZETEMİZİ...

AK PARTİ AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OSMAN CUMUR GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

29 Şubat 2024 - 14:53 - Güncelleme: 29 Şubat 2024 - 15:13

Ak Parti Akçakoca Belediye Başkan adayı Osman Cumur gazetemizi ziyaret ederek görüş ve düşüncelini belirtti.

31 Mart 2024 Mahalli Seçimleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Osman Cumur beraberinde, Ak Parti İlçe Başkanı Burhan İşleyen Parti yönetim kurulu üyeleri  ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşları, Mahalle Muhtarları, esnaf ve Basın mensuplarını ziyaretlerine devam ediyor.

Ak Parti Akçakoca Belediye Başkan Adayı Osman Cumur, Gazetemizi ziyaretinde Gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Denizgez ile İnternet Tv üzerinden canlı yayında kısa bir söyleşi yaptı. Canlı yayında çalışmalarını ve projelerini anlatarak, işsizlik başta olmak alt yapı ve yol çalışmalarının yapılması, yeşil alanların ve parkların yaygınlaştırılması,  Turizm Kalkınma Projelerinin hayata geçirilerek turizm değerlerimizin hak ettiği düzeye getirilmesi gibi birçok sorun için projelerinin hazır olduğunu belirtti.


Ak Parti Akçakoca Belediye Başkan Adayı Osman Cumur “umudumuz gençlerin, değerli büyüklerimiz, bu şehre gönül vermiş değerli emekçi yurtsever kardeşlerimin, kıymetli hemşehrilerimin teveccühü ile seçilir isem Akçakoca’yı layık olduğu seviyeye taşıyacak, durmadan çalışacağız.” dedi.
İilçemizin sorunlarını yakından takip edip, bazı konularda projeler üreten biri olduğuna vurgu yaparak, hizmete hazır olduğunu söyledi.Öte yandan Ziyarette, Cumur seçilmesi durumunda hayata geçirmeyi planladığı projeler ve vaatleri detaylı bir şekilde açıkladı. 

Başkan Adayı Osman Cumur, Saha çalışmalarının ve ziyaretlerin hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Akçakoca’ya odaklanacakları projeleri titizlikle anlattı.

Bu haber 1037 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ÜLKE GENELİNDE YAPILAN YARIŞMADA AKÇAKOCA'DAN ÖNEMLİ BAŞARI
ÜLKE GENELİNDE YAPILAN YARIŞMADA AKÇAKOCA'DAN ÖNEMLİ BAŞARI
Kene Isırıklarına Karşı Uyarıda Bulundu
Kene Isırıklarına Karşı Uyarıda Bulundu