Reklam
Reklam
AK PARTİ AKÇAKOCA İLÇE BAŞKANI ESVET SARIOĞLU BASIN İLE BİR...

AK PARTİ AKÇAKOCA İLÇE BAŞKANI ESVET SARIOĞLU BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ

22 Haziran 2023 - 13:57 - Güncelleme: 22 Haziran 2023 - 15:39

Akçakoca Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Akçakoca kavga ile yönetilmez" diyerek, seçim sonuçlarının ardından Akçakocalı seçmene teşekkür etti.

Başkan, Akçakoca Belediyesi'nin almış olduğu kararlarda yapıcı olduklarını ve her şeye katıldıklarını belirtti. Ancak bazı kararlarda hayır demek zorunda kaldıklarını da ekledi. Başkan, bu kararlara karar vermeden önce istişare yapmadan aniden gelen tekliflerde hayır dediklerini belirtti.

Başkan, AK Parti'nin Cumhur İttifakına en iyi şekilde riayet eden parti olduğunu da vurguladı. AK Parti'nin hizmet anlayışının, tüm vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde olduğunu söyledi. Başkan, AK Parti'nin hizmet anlayışının, sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman halkın yanında olmak olduğunu belirtti.

Başkan, Akçakoca'nın gelişmesi ve kalkınması için çalıştıklarını söyledi. Hizmetlerin herkes için eşit bir şekilde sunulmasını hedeflediklerini belirten Başkan, tüm vatandaşların desteğini beklediklerini ifade etti.

Sarıoğlu, Akçakoca İlçe Başkanı, Akçakoca'nın kavga ile yönetilemeyeceğini belirterek, AK Parti'nin hizmet anlayışının tüm vatandaşlara eşit şekilde hizmet etmek olduğunu vurguladı. Başkan, Akçakoca'nın gelişmesi ve kalkınması için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.Haber:Tuncay Türkgülü

Bu haber 1774 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Düzce'de Yerel Yönetimler DİKAB Toplantısında Buluştu
Düzce'de Yerel Yönetimler DİKAB Toplantısında Buluştu
Muhtarlar Toplantısında Tarım, Altyapı ve Güvenlik Konuları Masaya Yatırıldı
Muhtarlar Toplantısında Tarım, Altyapı ve Güvenlik Konuları...