Reklam
Reklam
AK Parti Akçakoca Teşkilatı, Merhum Alaattin Aydın İçin...

AK Parti Akçakoca Teşkilatı, Merhum Alaattin Aydın İçin Düzenlenen Mevlid Programına Katıldı

05 Temmuz 2025 - 13:07

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı ile Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz günlerde vefat eden kurucu üyelerden Alaattin Aydın’ın aziz hatırasına düzenlenen mevlid-i şerif programına katıldı.

Aktaş Köyü’nde düzenlenen programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla merhum Aydın anıldı. Programda, sevenleri ve yakınları bir araya gelirken, Alaattin Aydın'ın hem siyasi hem de toplumsal alanda bıraktığı izler yâd edildi.

AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatı adına yapılan açıklamada, "Kurucu üyemiz Alaattin Aydın’a bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Kendisini her zaman saygı ve minnetle anacağız. Ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Ruhu şâd, mekânı cennet olsun." ifadelerine yer verildi.

Katılımın yoğun olduğu mevlid programı, duygusal anlara sahne olurken, Aydın’ın bıraktığı manevi miras bir kez daha hatırlatıldı.

 

Bu haber 4125 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
DÜZCE İL JANDARMA KOMUTANLIĞI 10–16 KASIM 2025 FAALİYET RAPORU
DÜZCE İL JANDARMA KOMUTANLIĞI 10–16 KASIM 2025 FAALİYET RAPORU
İl Encümen Toplantısı Gerçekleştirildi
İl Encümen Toplantısı Gerçekleştirildi