Reklam
Reklam
AK Parti DÜzce İl teşkilatından iftar yemeği

AK Parti DÜzce İl teşkilatından iftar yemeği

AK Parti İl Teşkilatı tarafından Taçmahal'deki iftara 2 bine yakın teşkilat üyesi katıldı. Partiye hizmet eden eski teşkilat üyeleri için vefa örneği de olan iftara Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayın ile katıldı.

01 Mayıs 2022 - 18:12

AK Parti Genel Merkezi’nin kararı ile 81 ilde yapılan eş zamanlı iftar Düzce’de, Taçmahal düğün salonunda  gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  İstanbul iftarında canlı yayınla bağlandı.

PARTİNİN ESKİLERİ BULUŞTU

Eski milletvekilleri, il başkanları, belediye başkanları, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, mahalle başkanları ve yöneticileri de iftara katıldı. İftarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantısı nedeniyle protokol konuşmaları kısa tutuldu. Pandemi nedeniyle iki yıldan sonra ilk kez iftarda buluştuklarını söyleyen İl Başkanı Mustafa Keskin, “Tüm teşkilatlarımızla halkımızla el ele ve kol kolayız” dedi. 

MİLLETİMİZ BİZİ ÖZLEMİŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 19.50’de canlı yayın ile tüm il teşkilatlarına seslendi. Pandemi nedeniyle 2 yıldır buruk yaşanan ramazan ayının bu yıl büyük bir coşku içinde geçtiğini söyleyen Erdoğan, “Bu Ramazan ayında teşkilat üyelerimiz mahallelerden sokaklara, sokaklardan evlere kadar iftardan sahura kadar her anı değerlendirdi. Salgın döneminde arzu ettiğimiz yakınlığı kuramadığımız milletimiz bizi özlemiş. 2023 seçimlerine kadar durmadan çalışacağız. Yeniden Cumhur İttifakı'nı sandıklardan çıkaracağız. AK Parti milletin kurduğu bir partidir.

SIKINTILARIN FARKINDAYIZ

AK Parti’de yönetici olmak partinin her kademesinde hiçbir beklenti içinde olmadan bayrağı taşımak demektir. Yaptığımız hizmetlerin karşılığının milletimizin duası olduğunu biliyoruz. Milletimizin derdi ile dertlenip, sevinci ile sevinmeliyiz” dedi. Ana muhalefeti eleştiren Erdoğan, “Milletin sorunlarını yine bizler çözeceğiz ve var olan eksikleri gidereceğiz. Vatandaşımızın sıkıntısı bizim sıkıntımızdır” dedi.

Gönüller bir, soframız bir...

 

 

 

 

 

Bu haber 1075 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam Kalitesini Arttırıyor
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...