Reklam
Reklam
AK PARTİ’Lİ A.ADAYLARI “4. KEZ” BULUŞTU

AK PARTİ’Lİ A.ADAYLARI “4. KEZ” BULUŞTU

AKPARTİ ADAY ADAYLARININ 4. BULUŞMASI DÜZCE MERKEZDE HASAN AKTÜRK’ÜN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ. AK PARTİ İL BAŞKANI ŞENGÜLOĞLU, İSRAİL'İN MALLARININ PROTESTO EDİLİP SATIN ALINMAMASINI ÖNERDİ.

19 Ekim 2023 - 17:32

TBMM 28.dönem Düzce milletvekili aday adayları dördüncü kez biraraya gelerek gündemi değerlendirdi. Ak Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Özkan Çakır’ın başlattığı uygulamada bu hafta Düzce          merkezde toplanarak ağırlıklı olarak dünya gündeminde yer alan Filistin’in İsrail tarafından abluka altına alınması konusu başta olmak üzere İsrail’in uyguladığı katliam konuşuldu. Dördüncü toplantıda Ak Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu da hazır bulundu .

DÜZCE’DEKİ TOPLANTIDA EVSAHİBİ HASAN AKTÜRK’TÜ

Ak Parti Düzce Milletvekili Aday Adaylarından Hasan Aktürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya aday adaylarının çoğunluğu iştirak etti.

15. Ekim. 2023 Pazar günü saat:1700’da bir lokantada biraraya  gelen aday adaylarının bu haftaki ana konusu dünya gündemindeki hassas yerini muhafaza eden konuların başında yer alan İsrail’in Filistin’de uyguladığı abluka ile Gazze’de uyguladığı katliam ve zulüm konuşuldu.

Ak Parti  Düzce Milletvekili A. Adayı Özkan Çakır’ın başlattığı seri toplantılar devam ediyor. Bu dönemin evsahipliğini üstlenen Hasan Aktürk’ün ve programın koordinatörü Özkan Çakır’ın konuşmasının ardından Ak Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’da  yaptığı konuşmada “birlik ve beraberlik” vurgusu yaparak dayanışmanın önemini ve gereğini dile getirdi.

Toplantıda  aday adayları ağırlıklı olarak Gazze'deki mağduriyet üzerine fikir alışverişinde bulundular.

AK PARTİ İL BAŞKANI ŞENGÜLOĞLU “İSRAİL’İN MALLARI ALINMAMALI” DEDİ

Toplantıya katılan Ak Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu başlayan bu toplantıların gayet verimli geçtiğini belirterek katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. İl Başkanı Hasan Şengüloğlu,  siyonistliği destekleyen şirketlerin, mallarının da boykot edilmesi gerektiğini belirterek “İsrail’in malları da satın alınmayarak protesto edilmelidir” dedi.

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, toplantıda yaptığı konuşmada İsrail'in zulmüne ve vahşetine dikkat çekti: "İsrail'in mallarını almayarak protesto edelim" dedi.

 

 Ak parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Özkan Çakır, her toplantıda olduğu gibi bu 4. buluşmayı da özçekimle taçlandırdı. (Foto Arşiv: Objektif Ajans) 


Editör: E. TAYHAN

Bu haber 1244 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hastanelerde onaylı randevu dönemi yarın başlıyor! Sistem böyle çalışacak
Hastanelerde onaylı randevu dönemi yarın başlıyor! Sistem böyle...
Akçakoca Tarihi Çarşının önemli konukları vardı
Akçakoca Tarihi Çarşının önemli konukları vardı