Reklam
Reklam
AKÇAKOCA AK PARTİ İLÇE BAŞKANI BURHAN İŞLEYEN YEREL SEÇİM...

AKÇAKOCA AK PARTİ İLÇE BAŞKANI BURHAN İŞLEYEN YEREL SEÇİM SONUCU AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKANI FİKRET ALBAYRAK VE EKİBİNE BAŞARILAR DİLİYEREK AYRICA SEÇİLEN BELEDİYE MECLİSİ VE İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ SEÇİLEN MUHTARLARA BAŞARILAR DİLEDİ

07 Nisan 2024 - 15:39

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı  Burhan İŞLEYEN; 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Akçakoca’mıza, Düzce’mize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim.

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ve ekibi olmak üzere, vatandaşlarımızın oylarıyla göreve gelen AK Partili 8 Belediye Meclisi Üyemize ve 2 İl Genel Meclis Üyelerimize başarılar dilerim.

Kıymetli mahalle ve köy muhtarlarımıza ayrıca başarılar dilerim.

AK Parti ilçe teşkilatıma, SKM Başkanımıza ve ekibine, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve seçim süresince üstün gayret gösteren tüm çalışma arkadaşlarıma sonuç ne olursa olsun içtenlikle teşekkürlerimi sunarım.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız, Düzce Milletvekilimiz Sn. Ayşe Keşir’e, Akçakoca’mızın vekili Sn. Ercan Öztürk’e, Düzce Belediye Başkanımız Saygıdeğer Dr. Faruk Özlü Beyefendi’ye ve il başkanım Hasan Şengüloğlu'na vermiş oldukları desteklerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Partimize ve Recep Tayyip Erdoğan sevdalılarına, gönüldaşlarımıza destek ve hizmetleri için çok teşekkür ederim.

Önümüzdeki süreçte ise Akçakocalı vatandaşlarımızın lehine kararların yanında duracağımıza, vatandaşlarımızın aleyhine hatalara ise asla mahal vermeyeceğimizin sözünü ise onurlu Akçakoca halkının önünde tüm teşkilatım adına kadim değerlerimiz üstüne söz veriyorum."dedi.

Bu haber 358 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AKTAŞ KÖYÜ MUHTARI FATİH ÇAKIR KÖY HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ.
AKTAŞ KÖYÜ MUHTARI FATİH ÇAKIR KÖY HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ.
Göktepe Köyü Kocaoluk Ormaniçi Mesire alanında ve Sarma Deresi'nde de incelemelerde bulundular.
Göktepe Köyü Kocaoluk Ormaniçi Mesire alanında ve Sarma...