Düzce’de düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Tekvando Müsabakalarında, Akçakoca Atatürk Ortaokulu öğrencileri büyük bir başarıya imza attı. Sporcularımız gösterdikleri üstün performansla hem okulumuzu hem de ilçemizi gururlandırdı.
???? Nebi Genç (5C) – Kendi kategorisinde İl 1.si
???? Toprak Ecem Biriktir (7A) – Yıldızlar kategorisinde İl 3.sü
???? Enes Çiftçi (7A) – Yıldızlar kategorisinde İl 3.sü
Milli mücadelenin simgesi olan bu anlamlı haftada öğrencilerimiz, azim, disiplin ve spor sevgileriyle büyük takdir topladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim” sözünü en güzel şekilde temsil eden öğrencilerimiz, başarılarıyla örnek oldular.
Dereceye giren öğrencilerimiz, okulumuz idaresi tarafından ödüllendirilmiştir. Bu vesileyle başta öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen tüm beden eğitimi öğretmenlerimize ve destekleriyle her zaman yanımızda olan kıymetli velilerimize teşekkür ederiz.
Akçakoca Atatürk Ortaokulu olarak tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.
YORUMLAR