Reklam
Reklam
Akçakoca Belediye Başkanını Makamında Ziyaret ettik

Akçakoca Belediye Başkanını Makamında Ziyaret ettik

19 Nisan 2024 - 18:56

Yeni Akçakoca Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Hüseyin Denizgez geçtiğimiz 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yeni seçilen Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Hüseyin Denizgez ; “Biz gazeteciler milletvekilleri, siyasiler, şehrin idarecileri ve halkla her zaman iç içedir ve ortak bir amaç için çalışır. Tek amaçları bulundukları şehirlere hizmet etmek ve o şehirlerin arşivini oluşturmaktır. Bu bilinçle çalışan herkes bizim için değerlidir. Şehrin insanlarına hizmet edecek, halkın refah ve mutluluğunu sağlayacak olan bir belediye başkanı olarak şehrimize en iyi hizmeti sunacağınızdan biz gazeteciler olarak şüphemiz yok. Görevinizde başarılar dileyerek adaleti en güzel şekilde tahsis edeceğinize inanıyor, birlikte güzel çalışmalar diliyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Fikret Albayrak; “Sizlerle birlikte daha önce de çalıştım. Basının önemi ve değerini çok iyi biliyorum. Bizler gibi sizlerde bu şehrin kalkınmasına hizmet eden, halkımızın sesi olarak kamu görevini yerine getiren bir sektörün mensuplarısınız. Her daim sizlerle birlikte çalışarak bu şehrin sorunlarını çözme isteğindeyiz. Gazetecilerin sorunlarını da yakinen biliyorum ve çözmek için elimizden gelen desteği her zaman yapmaya hazırız. Ben de ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyor,” dedi.

Ziyaret sırasında, Ziya Denizgez, Kenan Nergis'de hazır bulundu. "Yeni Akçakoca Haber" gazetesinin son sayısı Başkan Albayrak’a sunuldu ve gazetenin başarılı çalışmalarına duyduğu minnettarlık ifade edildi.

Bu haber 922 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Aslan, Yangından etkilenen otel personeline geçmiş olsun dileklerini iletti
Vali Aslan, Yangından etkilenen otel personeline geçmiş olsun...
Akçakoca'da kokutan otel yangını
Akçakoca'da kokutan otel yangını