Reklam
Reklam
Akçakoca Belediyesi Berat Kandili’nde Lokma ve Kandil Simidi...

Akçakoca Belediyesi Berat Kandili'nde Lokma ve Kandil Simidi Dağıttı

25 Şubat 2024 - 14:52 - Güncelleme: 25 Şubat 2024 - 14:57

Akçakoca Belediyesi, mübarek Berat Kandili'nde vatandaşlara lokma ve kandil simidi ikram etti. Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz'ın katılamadığı etkinlikte, Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Yılmaz ve ABİTAŞ Müdürü Hakan Öztaş, merkez cami önünde yatsı namazı çıkışında cami cemaatine ikramlarda bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Yılmaz, Berat Kandili'nin önemine değinerek, "Bu gece, Allah'ın rahmet ve mağfiretinin bolca tecelli ettiği, duaların kabul edildiği özel bir zaman dilimidir. Bu gece, günahlarımızdan arınmak, tövbe etmek ve af dilemek için büyük bir fırsattır. Bu vesileyle, siz değerli hemşerilerimize ve tüm İslam âlemine Berat Kandili'nin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Allah, sizlere ve sevdiklerinize mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin." dedi.

ABİTAŞ Müdürü Hakan Öztaş da, Berat Kandili'nin Akçakoca'ya ve tüm Türkiye'ye barış, kardeşlik ve bereket getirmesini temenni ederek, "Akçakoca Belediyesi olarak, her yıl olduğu gibi bu yıl da Berat Kandili'nde vatandaşlarımıza lokma ve kandil simidi ikram ettik. Bu ikramlar, bizim kültürümüzün ve geleneğimizin bir parçasıdır. Biz de bu geleneği yaşatmak ve vatandaşlarımızla birlikte olmak istedik. Bu gece, hep birlikte dua edelim, birbirimize sarılalım, gönüllerimizi birleştirelim." diye konuştu.

 

Bu haber 543 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Aktaş Şelalesi Yürüyüş Parkuru ve Eko-Turizm Alanı Tanıtım Gezisi yoğun katılımla gerçekleşti.
Aktaş Şelalesi Yürüyüş Parkuru ve Eko-Turizm Alanı Tanıtım...
Turizm Haftası Kutlamaları Kapsamında Akçakoca İlçemizde Bulunan Aktaş Şelalesi Eko-Turizm Alanı ve Doğa Yürüyüş Parkuruna Tanıtım Gezisi Düzenlendi.
Turizm Haftası Kutlamaları Kapsamında Akçakoca İlçemizde...