Reklam
Reklam
AKÇAKOCA BELEDİYESİ TEYAKKUZ HALİNDE

AKÇAKOCA BELEDİYESİ TEYAKKUZ HALİNDE

Akçakoca Belediyesi, meteorolojinin Batı Karadeniz bölgesinde beklenen şiddetli yağış uyarısı üzerine yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirgemek için teyakkuzda kaldı.

27 Haziran 2022 - 15:14 - Güncelleme: 27 Haziran 2022 - 15:28

Akçakoca Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, meteorolojinin şiddetli yağış uyarısını dikkate alarak hafta sonunu uyumadan geçirdi. Hafta boyunca kanal açma, parsel ve su ile kanalizasyon çalışmalarını aksatmayan müdürlük ekipleri, yağış uyarısının ardından baca ve kanalizasyon temizliği işlemlerine ağırlık verdi. Öte yandan Akçakoca'lıların susuz kalmaması amacıyla tüm tesislerde ışıklar hiç sönmedi. Ekipler Koçullu Köyü üzerindeki arıtma tesisinde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı da önlemlerini aldı.

Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz önlem alınmasına yönelik talimatı üzerine Akçakoca Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü  koordinasyonunda tüm müdür ve müdür yardımcıları ile  durum değerlendirmesi yaptı. Gece boyunca teyakkuzda kalan ekipler, olası bir taşkın riskine anında müdahale için hazır bulundu. Ekipler yağışlar sona erinceye kadar teyakkuz halinde kalacak.

Bu haber 708 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam Kalitesini Arttırıyor
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...