Reklam
Reklam
AKÇAKOCA’DA ENGELLER SEVGİYLE AŞILDI

AKÇAKOCA’DA ENGELLER SEVGİYLE AŞILDI

13 Mayıs 2026 - 16:18

Akçakoca’da Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen şenlikte duygu dolu anlar yaşandı. Mehmet Sevil Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından hazırlanan “Engelliler Haftası Şenliği”, öğrencilerin sergilediği birbirinden renkli etkinliklerle büyük beğeni topladı.

Müzik dinletilerinden halk oyunlarına, koordinasyon parkurlarından özel gösterilere kadar birçok etkinliğin yer aldığı programda öğrenciler yeteneklerini sergileyerek izleyenlerden alkış aldı. Sevgi, dayanışma ve farkındalık mesajlarının ön plana çıktığı şenlikte katılımcılar unutulmaz anlar yaşadı.

Programa Akçakoca Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ ile ilçe protokolü katıldı. Protokol üyeleri öğrencilerle yakından ilgilenerek etkinlik alanını gezdi ve emeği geçen öğretmenler ile velileri tebrik etti.

Engellerin sevgiyle aşıldığı bu anlamlı günde, birlik ve beraberlik mesajları verilirken, toplumda farkındalık oluşturmanın önemi bir kez daha vurgulandı.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

Bu haber 761 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Alev Ünal Ekibini Kurdu, Yeni Dönem Resmen Başladı
Başkan Alev Ünal Ekibini Kurdu, Yeni Dönem Resmen Başladı
DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ'NDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ'NDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ...