Reklam
Reklam
Akçakoca’da Kızılay kurban bağış standı açtı

Akçakoca'da Kızılay kurban bağış standı açtı

24 Haziran 2022 - 15:49

Türk Kızılay Akçakoca Şubesi tarafından vekaletle kurban kesim kampanyası kapsamında vatandaşların kurban bağışını almak üzere  stant açtı.
Kızılay'ın geleneksel hale gelen vekaletle kurban kesim kampanyası 2022 yılında da devam ederken, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Türk Kızılay Akçakoca Şubesi tarafından Merkez Camisi yanında kurulan stantta kurban vekaletleri hayırseverlerden alınıyor. Kızılay Akçakoca Şube Başkanı Özkan Öztürk, kampanya kapsamında hayırseverlerin kurban bağışlarının usulüne uygun olarak kesileceğini ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını söyledi.
“Kurban’ın Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” sloganıyla kampanyayı sürdürdüklerini dile getiren Öztürk, 2022 senesi için kurban vekalet fiyatlarının yurt içi hisse bedelinin 2.475 TL, yurt dışı hisse bedeli ise 1.475 TL olarak açıklandığını anımsattı. Kızılay Gönüllüleri’nin de destek verdiği stantta Türk Kızılayı’na kurban vekaletlerini vermek isteyen vatandaşlara bilgilendirmelerde de bulunulduğunu belirten Öztürk “Hayırseverlerimiz Merkez Camisi önünde bulunan Bağış standımıza veya Şube Binamızda Makbuz karşılığında kurban bağışlarını verebilirler” dedi.

Bu haber 614 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Milli Sporcu Evinde Ziyaret Edildi
Milli Sporcu Evinde Ziyaret Edildi
Gençlik Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor
Gençlik Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor