Reklam
Reklam
Akçakoca’da orman köylülerine orman yangınları eğitimi

Akçakoca’da orman köylülerine orman yangınları eğitimi

20 Nisan 2022 - 18:32

Orman Genel Müdürlüğünün “100 bin Orman Yangınları Gönüllüsü" hedefi doğrultusunda Akçakoca'da orman yangınları gönüllüsü olmak isteyen köylü vatandaşlara orman yangınları konusunda eğitim verildi.

2022 yılı yangın sezonu için gönüllü eğitimlerine başlayan Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü, orman teşkilatı ekipleri ile yangınlarla mücadele etmek isteyen vatandaşlara Akçakoca Orman İşletme Müdür Yardımcısı Fatih Dinçer tarafından İşletme Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde eğitim verildi.

Eğitim, orman yangınları hakkında genel bilgilendirme, yangınlarla mücadele yöntemleri, kullanılan araç ve gereçler, kişisel koruyucu donanımlar ve iş güvenliği konularında verilen teorik bilgiler ve sonrasında tatbikatlarla uygulamalı olarak gerçekleşti.

Eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olan gönüllülere katılım sertifikaları verildi. Eğitimlerin, mayıs ayına kadar devam edeceği ifade dildi.

 

 

Bu haber 663 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam Kalitesini Arttırıyor
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...