Reklam
Reklam
Akçakoca Devlet Hastanemize Tahsisi gerçekleştirilen...

Akçakoca Devlet Hastanemize Tahsisi gerçekleştirilen Odyometre/İşitme Testi Cihazı Hizmet Sunumuna Başladı

24 Ekim 2023 - 16:25

İşitme kayıplarının ölçümünde kullanılan Odyometre/İşitme Testi Cihazı Akçakoca Devlet Hastanesinde hizmet sunumuna başladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin YILMAZ; “İlimize sağlık alanında yapmış olduğumuz yatırımlara yeni bir hizmeti daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Kişilerin işitme kaybının durumunu ve derecesini saptayan cihaz olarak bilinen Odyometre/İşitme Testi cihazının Akçakoca İlçe Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başlaması ile birlikte vatandaşlarımız işitme kayıpları ölçümlerinin artık şehir merkezine gitmeden ilçemizde rahatlıkla yapılabileceğini belirtti.

Hizmet sunumu kalitesini arttırmak amacıyla tahsisi gerçekleştirilen Odyometre cihazı ile birlikte, işitmenin ölçülmesi ve işitme fonksiyonlarının değerlendirilmesi, hastaların işitme kaybının tipi, derecesi, işitme kayıplarının giderilmesi, işitme cihazı kullanımı veya işitme raporu gerektiren durumlarda tanı ve tedavi için gerekli verilerin sağlanabilmesi ve tedavi yönetiminin şekillendirileceğini belirten Dr. YILMAZ söz konusu cihazın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyor, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

 

Bu haber 940 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca'da ormanlar temiz
Akçakoca'da ormanlar temiz
Akçakoca’da 2024 yılı iş sağlığı ve güvenliği eğitimi yapıldı.
Akçakoca’da 2024 yılı iş sağlığı ve güvenliği eğitimi...