Reklam
Reklam
AKÇAKOCA ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI SEÇİMLERİ YAPILDI

AKÇAKOCA ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI SEÇİMLERİ YAPILDI

Akçakoca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Seçimleri Belediye Kapalı Düğün salonunda yapıldı. Büyük bir ilginin olduğu ve 2 ayrı listenin yarıştığı seçimlerde Akçakoca Esnafı başkanlarını seçebilmek için kıyasıya yarıştı.

08 Ocak 2022 - 19:05

Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimleri yapıldı. Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimlerinde mevcut başkan Nedim İşgören ve Duygu Aydoğan yarıştı. Divan kurulunun oluşturulmasının ardından, seçimlere geçildi.Akçakoca Esnaf ve Sanatkârlar odasında 762  üye oy kullandı. Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanlığı seçimleri sonrasında 762 Kullanılan oy, Geçerli 744 oy ve 18 oy geçersiz sayılırken, Nedim İşgören 295 oy, ve Duygu Aydoğan 448 oy aldı.

Yapılan seçimden sonra Duygu Aydoğan  gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisine güvenerek  göreve seçen oda üyelerine teşekkür etti. Akçakoca esnafı için bir hizmet projeleri bulunduğunu ifade eden Aydoğan, bundan sonraki süreçte birlikte bir yönetim anlayışıyla hizmetlerini sürdüreceklerini belirtti.

Bu haber 2087 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BASlN VAKFI GENEL KURULU YAPILDI
BASlN VAKFI GENEL KURULU YAPILDI
BELEDİYE BAŞKANI FİKRET ALBAYRAK KAYMAKAM CANI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
BELEDİYE BAŞKANI FİKRET ALBAYRAK KAYMAKAM CANI MAKAMINDA ZİYARET...