Akçakoca Gökspor Veteranlar Takımı oyuncularından Ergin Gündoğan, Bartın’da düzenlenen özel organizasyona katılmak üzere yola çıktı. Bartın Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşecek olan etkinlikte, Gündoğan "Başkanlar - Şöhretler" maçında forma giyecek.
Organizasyon kapsamında saat 14.30’da başlayacak olan “Başkanlar - Şöhretler” karşılaşmasında sahaya çıkacak olan Ergin Gündoğan, bölgeyi temsil eden deneyimli sporcular arasında yer alıyor.
Günün ikinci önemli mücadelesi ise saat 16.00’da oynanacak. Moldova ile Türkiye Veteran Milli Takımları, dostluk maçı için sahaya çıkacak. Sporun birleştirici gücünü yansıtan bu etkinlikte hem nostalji hem de dostluk rüzgarları esecek.
Bartın’daki bu anlamlı etkinlik, spor camiasında dayanışma ve birlik mesajı verirken, veteran oyuncular da tecrübeleriyle genç nesillere örnek olmaya devam ediyor.
YORUMLAR