Akçakoca Kaymakamı Deniz Pişkin, 2025-2026 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Çuhallı Anaokulu ile Bilim ve Sanat Merkezi’ni (BİLSEM) ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Pişkin, kurum yöneticilerinden okulun fiziki durumu, öğrenci kapasitesi, eğitim faaliyetleri ve ihtiyaçları hakkında detaylı bilgi aldı.
Ziyaret sırasında sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Pişkin, eğitimin kalitesini artırmak adına yapılan yatırımların önemine vurgu yaptı. Özellikle özel yetenekli öğrencilerin gelişimini desteklemek amacıyla kurulan BİLSEM’in, ilçede nitelikli eğitime katkı sunacağına inandığını ifade etti.
Eğitim alanındaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Pişkin, “Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Yeni açılan bu kurumlar, ilçemizin eğitim altyapısına güç katacaktır,” dedi.
Ziyaret, öğretmen ve idarecilerle yapılan değerlendirme toplantısının ardından sona erdi.
YORUMLAR