Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant, Akçakoca Belediye Meclisi tarafından gerçekleştirilen seçim sonucunda Belediye Başkan Vekilliği görevine seçilen Alev Balcı Ünal’ı tebrik etti.
Pazvant, Ünal’ın ilçenin ilk kadın Belediye Başkan Vekili olmasının önemli bir gelişme olduğunu belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.
ATSO Başkanı Pazvant açıklamasında, Alev Balcı Ünal’ın hem Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyeliği hem de TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttüğünü hatırlatarak, “Odamız bünyesindeki girişimcilik kurullarından yetişen isimlerin ilçemizin yönetiminde söz sahibi olması bizler için gurur kaynağıdır” ifadelerini kullandı.
Daha önce TOBB Genç Girişimciler Kurulu’ndan çıkan bir ismin belediye başkanı olarak ilçeye hizmet ettiğini hatırlatan Pazvant, bu tür görevlerin girişimcilik kültürünün yerel yönetime katkısını ortaya koyduğunu vurguladı.
Pazvant, Alev Balcı Ünal’ın tecrübe ve birikimiyle görevini başarıyla yürüteceğine inandıklarını belirterek, Akçakoca’nın gelişimi ve kalkınması için tüm kurumlarla uyum içinde çalışılacağına dikkat çekti.
Önümüzdeki günlerde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Ünal’a bir tebrik ve nezaket ziyareti gerçekleştirmeyi planladıklarını da ifade eden Pazvant, açıklamasını yeni görevin Akçakoca’ya hayırlı olması temennisiyle tamamladı.




YORUMLAR