Reklam
Reklam
Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’ndan 8....

Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’ndan 8. Üniversite-Sektör Buluşmaları

18 Mart 2024 - 17:44

Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda bir geleneğe dönüşen Üniversite-Sektör Buluşmalarının 8.si düzenlendi.

ETS Tur Ege Bölge Müdürü Gökhan Bayraktar ile ETS Tur Bodrum Bölge Müdürü Uğur Toprak’ın katılımıyla gerçekleşen program, Düzce Üniversitesi öğrencilerine kariyer fırsatı sunan önemli bir etkinliğe dönüştü.

Programda öğrencilere öncelikle acentenin işleyişi, hizmet çeşitliliği ve farklı sezonlarda yürütülmesi gereken çalışmalardan bahsedildi. Çalışma şartları ve iş imkanları ile ilgili bilgiler sunulan programda, staj yapmayı planlayan öğrencileri de bünyelerine dahil etmek istediklerini belirten Gökhan Bayraktar, stajyerlerle çalışanları birbirlerinden ayırmadıklarını, hem sosyal, hem de sektörel açıdan aynı şartları ve fırsatları sağladıklarını belirtti. Yine stajyerleri işi, markayı ve çalıştıkları destinasyonlardaki şartları daha iyi kavrayabilmeleri adına eğitimlerden geçirdiklerinden bahseden davetli konuşmacılar,  stajyerlerin de çalışanlar gibi markayı temsil ettiklerini, bu nedenle niteliksel ve görsel olarak çalışanlardan ayırt edilmemeleri gerektiğine vurgu yaptılar.

Katılımcılardan gelen soruların cevaplanması, öğrencilere staj ve çalışma talep formlarının sunulması ile devam eden programın sonunda,  ETS Tur ile çalışmak isteyen Düzce Üniversitesi öğrencilerine 1 saatlik profesyonel bir eğitim de verildi.

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

.docx

Düzce Üniversitesi-Haber Metni.docx

14 KB

Bu haber 296 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Aktaş Şelalesi Yürüyüş Parkuru ve Eko-Turizm Alanı Tanıtım Gezisi yoğun katılımla gerçekleşti.
Aktaş Şelalesi Yürüyüş Parkuru ve Eko-Turizm Alanı Tanıtım...
Turizm Haftası Kutlamaları Kapsamında Akçakoca İlçemizde Bulunan Aktaş Şelalesi Eko-Turizm Alanı ve Doğa Yürüyüş Parkuruna Tanıtım Gezisi Düzenlendi.
Turizm Haftası Kutlamaları Kapsamında Akçakoca İlçemizde...