Reklam
Reklam
Akçakoca, Türkiye Yüzyılına Nefes oldu

Akçakoca, Türkiye Yüzyılına Nefes oldu

13 Kasım 2022 - 15:02

“Türkiye Yüzyılına Nefes" 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinliği 11 Kasım 2022 Cuma günü Düzce ili Akçakoca ilçesi Altunçay Köyünde gerçekleştirildi.

Ülke genelinde 1023 nokta ile eş zamanlı olarak Akçakoca ilçesinde düzenlenen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinliğine Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, Akçakoca Orman İşletme Müdürü Levent Kartal, daire müdürleri, kurum çalışanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, huzur evi sakinleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik kapsamında sahaya katılımcılar tarafından lavanta, biberiye, kekik ve adaçayı türlerinden toplam 72 bin adet fidan dikildi. Gün boyunca devam eden etkinlikler kapsamında ilçe merkezinde 3 bin adet kestane fidanı vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

Fidan dikim töreninin ardından katılanlara Akçakoca Altunçay Köyü kadınlarının hazırladığı ikramlar verildi. Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü tarafından çeşitli hediyeler verilmesi ile tören sona erdi.

 

 

Bu haber 851 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Aktaş Şelalesi Yürüyüş Parkuru ve Eko-Turizm Alanı Tanıtım Gezisi yoğun katılımla gerçekleşti.
Aktaş Şelalesi Yürüyüş Parkuru ve Eko-Turizm Alanı Tanıtım...
Turizm Haftası Kutlamaları Kapsamında Akçakoca İlçemizde Bulunan Aktaş Şelalesi Eko-Turizm Alanı ve Doğa Yürüyüş Parkuruna Tanıtım Gezisi Düzenlendi.
Turizm Haftası Kutlamaları Kapsamında Akçakoca İlçemizde...