Akçakoca Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Konserleri, Liman Ana Sahne’de gerçekleştirilen İmera konseriyle başladı. Karadeniz müziğinin sevilen gruplarından İmera, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle vatandaşlara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.
Konseri, Belediye Başkan Vekili Alev Ünal da takip etti. Liman alanını dolduran yüzlerce vatandaş, İmera’nın sevilen şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek yaz konserlerinin ilk gecesinde coşkulu anlar yaşadı.
Belediye Başkan Vekili Alev Ünal, yaz konserlerinin ilk akşamında gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu güzel gecede bizlerle birlikte olan, alanı doldurarak coşkumuza ortak olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Sahnedeki başarılı performanslarıyla geceye değer katan İmera grubuna ve organizasyonda emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
Akçakoca Belediyesi tarafından yaz boyunca devam edecek konser ve kültür etkinliklerinin, vatandaşları sanat ve müzikle buluşturmaya devam edeceği belirtildi.




YORUMLAR