Reklam
Reklam
ATSO Başkanı Pazvant’tan Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne Ziyaret

ATSO Başkanı Pazvant’tan Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne Ziyaret

19 Eylül 2025 - 17:45

Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi, önemli bir akademik buluşmaya ev sahipliği yaptı. Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant, Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İbrahim Külünk’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında; ekonomik büyüme ile karbon salınımı arasındaki etkileşim, sürdürülebilir kalkınma modelleri, Türkiye’de AR-GE harcamalarının ekonomiye etkileri, dışa açık ekonomilerde ihracatın büyüme dinamikleri gibi güncel ve önemli başlıklar üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca eğitim, sağlık ve yaşam beklentisinin toplumsal refah üzerindeki rolü ile ilgili bilimsel çalışmaların saha uygulamalarına nasıl yansıtılabileceği konuları da ele alındı.

Akademik birikimiyle Doç. Dr. İbrahim Külünk’ün hem fakültemize hem de bölgesel kalkınmaya değerli katkılar sunacağına olan inancımız tamdır. Nazik ziyaretleri için Sayın Mehmet N. Pazvant’a teşekkür ediyor, önümüzdeki süreçte ortak projelerle iş birliğimizin daha da güçlenmesini temenni ediyoruz.

2 kişi, televizyon, haber odası ve Oval Ofis görseli olabilir

 

Bu haber 4615 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca’nın Gençleri Sahada, Akçakoca Tribünde Yok!
Akçakoca’nın Gençleri Sahada, Akçakoca Tribünde Yok!
Türkiye–Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumu Kahire’de Düzenlendi
Türkiye–Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumu Kahire’de...