Reklam
Reklam
ATSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET N. PAZVANT ZONGULDAK TİCARET...

ATSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET N. PAZVANT ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ.

05 Eylül 2023 - 18:54

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, İş İnsanı Gökhan Solak ile birlikte Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’i ziyaret etti. Ziyarette Meclis Başkanı Zafer Sağlam ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya hazır bulundu.

Ziyarette; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’nın bölgeye yönelik birlikte yaptığı çalışmalar ile projeler istişare edildi. Batı Karadeniz Bölgesinde istihdamın artırılmasına ve sektörel çeşitliliğin sağlanmasına yönelik yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

Demir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Batı Karadeniz Bölgemizde bulunan Oda ve Borsalarımızla da uyum içerisinde çalışmaya devam ederek, Bölgemiz için yeni iş fırsatları ve yeni fikirler üretmek için çabalıyoruz. Bu kapsamda bizleri ziyaret eden Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Nazım Pazvant’a kıymetli fikirleri, iş birlikleri ve ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.

Bu haber 2077 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca'da ormanlar temiz
Akçakoca'da ormanlar temiz
Akçakoca’da 2024 yılı iş sağlığı ve güvenliği eğitimi yapıldı.
Akçakoca’da 2024 yılı iş sağlığı ve güvenliği eğitimi...