Reklam
Reklam
ATSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ASİL ÜYE İLE...

ATSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ASİL ÜYE İLE DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ SEÇİMLERİ SONUÇLANDI.

08 Ekim 2022 - 16:59 - Güncelleme: 08 Ekim 2022 - 17:11

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası  organ seçimlerinin ardından Akçakoca İlçe Seçim Kurulu görevlileri nezaretinde toplanan üyelerimiz Oda Yönetim Kurulu Başkanı ile Yönetim ve Disiplin Kurulu Üyelerini seçti. Yapılan seçimde Mehmet N. Pazvant Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Hakan Solak, Oğuzhan Yemenici, Atakan Kasımay ve Ömer Levent Bilgin Yönetim Kurulu Üyeliğine, Disiplin Kurulu Üyeliğine Mehmet Bahadır SELÇUK, Mehmet TOPUZ, Cemal Oktay TEZEL, Ömer NALBANT, Bülent GÜLERİM, Maksut Bora VURAL seçildi.

Ardından Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Meclisimiz en yaşlı üye olan Nusret Kırma Başkanlığında toplandı. Yapılan toplantıda Akçakoca TSO Meclis Başkanlığına Nusret Kırma, Meclis Başkan Yardımcılığına İsmail Küçük Meclis Katip Üyeliğine İlhan Özdemir seçildi.

14 meclis üyesinden oluşan yeni yönetimin Akçakoca’ya hayırlı olmasını dileyen Akçakoca TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet N. Pazvant, “Bu güne kadar Akçakoca’nın ekonomisi, gelişimi ve büyümesi için mücadele ediyoruz. Farklı sektörleri şehrimize getirme, istihdamı artırma, Akçakoca’nın katma değerine fayda sağlamaya çalışıyoruz. Güzel işler başardık, başarmaya ve yarım kalan projelerimizi tamamlamaya yeni ekip arkadaşlarımızla devam edeceğiz. Ortak akıl ve ortak heyecanla bu şehre bir şeyler katabilirsek ne mutlu bize. Ben yeni ekip arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyor, Akçakoca’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber 1098 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Düzce’ de hacı adayları eğitim semineri düzenlendi
Düzce’ de hacı adayları eğitim semineri düzenlendi
“Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz”
“Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz”