Reklam
Reklam
Av. Azade Ay CHP Düzce Milletvekili Aday AdayıBİRLİĞİMİZ...

Av. Azade Ay CHP Düzce Milletvekili Aday AdayıBİRLİĞİMİZ BİZİM EN BÜYÜK SERVETİMİZDİR

06 Mart 2023 - 12:19

Milli ve manevi günler; insanları birbirine yaklaştıran, dayanışmayı artıran, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği önemli anlardır.
Birliğimiz ve beraberliğimiz bizim en büyük servetimizdir. Güven, barış ve huzur ancak herkesin birbirine sevgi ve saygı duyması, kardeşlik, eşitlik, adalet, üretim ve emeğin değer bulmasıyla mümkündür. Deprem bölgesinde mağduriyetlerin bir an önce giderilmesini dilerken, depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar temenni ediyorum.
Bu duygularla Düzcelilerin ve tüm İslâm Âleminin Berat Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyorum.

Av. Azade Ay
CHP Düzce Milletvekili Aday Adayı

Bu haber 695 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca'da İsrail'e Protesto: Filistin'e Destek Mesajı
Akçakoca'da İsrail'e Protesto: Filistin'e Destek Mesajı
Akçakoca’da Bilim Rüzgarı Esecek: “Bilimle Yükselen Akçakoca” Şenliği Başlıyor
Akçakoca’da Bilim Rüzgarı Esecek: “Bilimle Yükselen...