Reklam
Reklam
Ayın Personelleri Belli Oldu

Ayın Personelleri Belli Oldu

25 Haziran 2024 - 18:03

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzde ayın personelleri belli oldu. Personellerimizden Özlem İlmaz, İdris Albayrak, Muharrem Kıdık, Kadriye Korkmaz ve Emre Akbal ayın personelleri seçildi.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz personelinin moral ve motivasyonunu yüksek seviyede tutmak, personeli daha özverili çalışmaya teşvik etmek amacıyla İl Müdürümüz İsa Yazıcı tarafından başlatılan uygulama kapsamında ayın başarılı personelleri belirlendi.

Komisyon tarafından yapılan değerlendirmede Necla Pekolcay Yurdumuzda yurt yönetim memuru görevi yapan Özlem İlmaz, Necla Pekolcay Yurdumuzda güvenlik görevi yapan İdris Albayrak, Raziye Begüm Sultan Yurdumuzda iklimlendirme görevi yapan Muharrem Kıdık, Mahpeyker Sultan Yurdumuzda temizlik görevi yapan Kadriye Korkmaz, İl Müdürlüğümüzde Spor Uzmanı olarak görev yapan Emre Akbal ayın en başarılı personelleri seçildi

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsa Yazıcı, "Biz her ay ayın personeli olarak başarılı arkadaşlarımızı seçiyoruz. Bu ay da Özlem İlmaz, İdris Albayrak, Muharrem Kıdık, Kadriye Korkmaz ve Emre Akbal arkadaşlarımızı seçtik. Onları seçmemizin sebebi göstermiş oldukları üstün gayret ve işlerindeki özveridir. Biz de bundan dolayı arkadaşlarımızı ayın personelleri seçtik." dedi.

 

 

Bu haber 859 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Düzce’de Jandarma Bir Haftada 118 Olayı Aydınlattı
Düzce’de Jandarma Bir Haftada 118 Olayı Aydınlattı
“Dünya Astım Günü’nde Öğretim Üyesinden Kritik Uyarılar: Astım Kontrol Altına Alınabilir”
“Dünya Astım Günü’nde Öğretim Üyesinden Kritik Uyarılar:...