Reklam
Reklam
Başarılı İş Adamından Öğrencilere “İnanç” Tavsiyesi

Başarılı İş Adamından Öğrencilere “İnanç” Tavsiyesi

29 Mart 2022 - 16:30

Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi ve Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun düzenlediği “Girişimcilik İnanmaktır; Kanada’ya Uzanan Bir Cesaret Öyküsü” başlıklı etkinlikte Vanhorne Construction Yönetim Kurulu Başkanı Fesih Zeki Mert bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı.

Düzce Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi İstiklal Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Özgür, girişimcilikte fikir oluşturmanın yanında yenilik ve dönüşümün de önemine vurgu yaptı. Bazı uluslararası şirketlerin kuruluş hikayelerinden ve kurucularından da bahseden Özgür, programın herkes için hayırlı olması temennisi ile konuşmasını sonlandırdı.

Gerçekleştirilen açılış konuşmasından sonra sunumunu yapmak için kürsüye davet edilen Vanhorne Construction Yönetim Kurulu Başkanı Fesih Zeki Mert, yurt dışına bir arkadaşının iknası sonucu çıktığını ve orada sıvacılık dahil, geçinmek için çeşitli gündelik işler yaptığının altını çizdi. Bir yerden sonra bu işlerden sıkıldığını ve artık kendi işini kurmaya karar verdiğini söyleyen Mert, kendi işini kurduktan sonra çalışma temposunda artış olmasına rağmen kendisini zorlamadığını, çünkü istediği işi yapmaya başladığını ifade etti.

Öğrencilerimize, “Başarmak için önce kendiniz inanmalısınız.” diyen Fesih Zeki Mert, “Hayal ettim, inandım, çok çalıştım ve başardım. Siz de inanırsanız inandığınız kadar da çalışır ve cesaretli olursanız, başaramayacağınız hiçbir şey yoktur.” ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

 

 

Bu haber 636 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Aslan, Yangından etkilenen otel personeline geçmiş olsun dileklerini iletti
Vali Aslan, Yangından etkilenen otel personeline geçmiş olsun...
Akçakoca'da kokutan otel yangını
Akçakoca'da kokutan otel yangını