Belediye Başkanı Fikret Albayrak, ilçede yürütülen çevre temizlik çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen dere temizliği çalışmalarına dikkat çeken Başkan Albayrak, bu çalışmaların vatandaşların günlük yaşamını etkilememesi adına özellikle akşam saatlerinden sonra sürdürüldüğünü belirtti.
“Yağışların azlığı nedeniyle derelerde su seviyesi düşük. Bu da tabanda mil birikmesine neden oluyor,” diyen Albayrak, yağışların artmasıyla birlikte derelerin çok daha temiz akacağını vurguladı.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin özverili çalışmalarına da değinen Başkan Albayrak, "Ekiplerimiz gece geç saatlere kadar büyük bir özveriyle çalışıyor. Hem işlerini titizlikle yapıyorlar, hem de şarkılar söyleyerek çalışma ortamına keyif katıyorlar. Gerçekten harikasınız ekip!" ifadelerini kullandı.
Başkan Albayrak, sözlerinin sonunda tüm temizlik personeline ve Temizlik İşleri Müdürlüğü idarecilerine teşekkür ederek, çevre temizliği konusunda gösterilen duyarlılığın önemine dikkat çekti.
YORUMLAR