Reklam
Reklam
BAŞKAN ALBAYRAK’TAN BANKA ŞUBELERİNE ZİYARET

BAŞKAN ALBAYRAK'TAN BANKA ŞUBELERİNE ZİYARET

25 Temmuz 2025 - 16:02 - Güncelleme: 25 Temmuz 2025 - 16:22

İş birliği ve yerel kalkınma vurgusu

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, ilçede faaliyet gösteren banka şubelerine gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Türkiye İş Bankası Akçakoca Şube Müdürü Dilek Özkan İskender’i, Halkbank Akçakoca Şube Müdürü Fatih Maraz’ı ve Ziraat Bankası Akçakoca Şube Müdürü Fatih Şenol’u makamlarında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen görüşmelerde, kamu kurumları ile finans kuruluşları arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi, ilçenin ekonomik yapısı ve bankacılık hizmetlerinin yerel kalkınmaya olan katkıları üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Albayrak, ziyarette yaptığı değerlendirmede Akçakoca Belediyesi olarak kurumlar arası diyalog ve iş birliğine büyük önem verdiklerini belirterek, “İlçemizin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayan tüm paydaşlarımızla ortak çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz. Uyum içerisinde çalışarak Akçakoca’nın potansiyelini daha da ileri taşıyacağız,” dedi.

Ziyaretler, karşılıklı iyi niyet temennileri ve iş birliği mesajlarıyla son buldu.

 

Bu haber 3419 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca’da Sağlıklı Hayat Akademisi Eğitimleri Sürüyor
Akçakoca’da Sağlıklı Hayat Akademisi Eğitimleri Sürüyor
Özyanık Köyü’nde Sıcak Asfalt Çalışmaları Yerinde İncelendi
Özyanık Köyü’nde Sıcak Asfalt Çalışmaları Yerinde...