Reklam
Reklam
Başkan Faruk Özlü Duyurdu: Millet Bahçesi 2’de Dev Anıt...

Başkan Faruk Özlü Duyurdu: Millet Bahçesi 2’de Dev Anıt Yükseliyor

03 Mayıs 2026 - 16:21

Düzce’de yapımı devam eden Millet Bahçesi 2 projesi kapsamında inşa edilen “Anıt Eser” çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, projede gelinen son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Özlü, Anıt Eser’in sorunsuz bir şekilde ilerlediğini belirterek, yapının Türkiye’nin 81 ilinden getirilecek taşlarla inşa edileceğini ifade etti. Simgesel bir değer taşıyacak olan eser, toplam 5 bin 500 metrekarelik alan üzerine kurulacak.

Projeye ilişkin detayları paylaşan Özlü, yapının bodrum, zemin ve birinci kat olmak üzere üç bölümden oluşacağını söyledi. Ayrıca eserin ön kısmına yerleştirilecek olan Konuralp Gazi’nin mermer anıtının projeye ayrı bir anlam katacağını vurguladı.

Düzce’nin tarihine ve kültürel mirasına katkı sağlayacak önemli bir proje olduğunu belirten Özlü, “Şimdiden şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Millet Bahçesi 2 içerisinde yükselen Anıt Eser’in tamamlanmasıyla birlikte, hem yerel halk hem de ziyaretçiler için dikkat çeken bir cazibe noktası oluşturması hedefleniyor.

Resim

Resim

Resim

Resim

 

Bu haber 87 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca’da esnaf ve sanatkârların sorunları ve beklentileri masaya yatırıldı.
Akçakoca’da esnaf ve sanatkârların sorunları ve beklentileri...
Akçakoca ve Melenağzı’nda Balıkçılık Toplantısı Gerçekleştirildi
Akçakoca ve Melenağzı’nda Balıkçılık Toplantısı...