Reklam
Reklam
Başkan Fikret Albayrak: Çınar ve Çuhallı Caddelerinde Altyapı...

Başkan Fikret Albayrak: Çınar ve Çuhallı Caddelerinde Altyapı Çalışmalarımız Devam Ediyor

20 Ocak 2026 - 17:52

Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Çınar Caddesi ve Çuhallı Caddesi’nde sürdürülen altyapı çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Albayrak, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede bulunan kanalizasyon giderlerinde bakım, kontrol ve temizlik çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.

Altyapı sisteminin sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde işlemesini hedeflediklerini vurgulayan Başkan Albayrak, yürütülen çalışmalarla olası tıkanıklık ve taşkınların önüne geçilmesinin amaçlandığını ifade etti. Çalışmaların, belirlenen plan ve program doğrultusunda titizlikle sürdürüldüğünü de sözlerine ekledi.

Başkan Albayrak açıklamasında, “Hemşehrilerimizin daha temiz, sağlıklı ve güvenli bir çevrede yaşamaları için tüm ekiplerimizle sahadayız. Altyapı, şehir yaşamının görünmeyen ama en önemli unsurlarından biridir. Bu bilinçle çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz,” dedi.

Belediye yetkilileri, çalışmalar süresince vatandaşların gösterdiği anlayış için teşekkür ederken, altyapı iyileştirme faaliyetlerinin ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde de devam edeceğini bildirdi.

Bu haber 105 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Mehmet Makas, Hüseyin Öksüz'ün Cenaze Törenine Katıldı
Vali Mehmet Makas, Hüseyin Öksüz'ün Cenaze Törenine Katıldı
Akçakoca Esnaf Odası Başkanı Duygu Aydoğan Mazbatasını Aldı, Göreve Devam Ediyor
Akçakoca Esnaf Odası Başkanı Duygu Aydoğan Mazbatasını Aldı,...