Reklam
Reklam
BAŞKAN PAZVANT TOBB TÜRKİYE EKONOMİ ŞURASINA KATILDI

BAŞKAN PAZVANT TOBB TÜRKİYE EKONOMİ ŞURASINA KATILDI

02 Temmuz 2022 - 14:47

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn. Fuat Oktay’ın başkanlığında Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Sn.Fatih Dönmez’in, Hazine ve Maliye Bakanı Sn.Nureddin Nebati’nin, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn.Mustafa Varank’ın, Tarım ve Orman Bakanı Sn.Vahit Kirişçi’nin ve Ticaret Bakanı Sn.Dr. Mehmet Muş’un teşrifleri, Oda Borsa Yönetim Kurulu Başkanının katılımı ile 29 Haziran 2022 tarihinde TOBB İkiz Kulelerde TOBB Türkiye Ekonomi Şurası düzenlendi.

İş dünyasının temsilcilerinin sorun ve taleplerini Hükümete aktardığı Şuraya, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant katılım sağladı.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, şuraya ilişkin yaptığı açıklamada şunları belirtti;

Cumhurbaşkanı Yardımcımız ve tüm Bakanlarımız sorun ve talepleri ayrı ayrı dinleyerek, çözümü noktasında görüş ve önerilerini dile getirdiler. Çok verimli bir program gerçekleştirdik.

İş dünyasının sorun ve taleplerinin çözümü noktasında sağ olsun başkanımız her zaman oda ve borsaların ve üyelerinin yanında, bizlerin sesi oldu. İş dünyasının talep ve sıkıntılarına her zaman kulak veren Kıymetli Bakanlarımıza ve kendilerini bizlerle bir araya getiren TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na iş dünyamız ve Odamız adına minnetlerimizi sunuyorum” dedi.

 

 

Bu haber 565 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca Belediye Başkanını Makamında Ziyaret ettik
Akçakoca Belediye Başkanını Makamında Ziyaret ettik
İLKÖĞRETİMDE FİZİKSEL ETKİNLİKLER FİNALLERİ YAPILDI
İLKÖĞRETİMDE FİZİKSEL ETKİNLİKLER FİNALLERİ YAPILDI