Reklam
Reklam
BAŞKAN YANMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİRARAYA GELDİ

BAŞKAN YANMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİRARAYA GELDİ

20 Haziran 2022 - 15:48

66. Başkanlar Konseyi Toplantısı için Düzce'ye gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve beraberindekiler Akçakoca Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ile  cemiyet başkanı ve yönetim kurulu üyelerini Katamaran gezi teknesinde ağırladı. Başkan Yanmaz, Türkiye’nin dört bir yanından gelen Cemiyet Başkanları ve Gazetecilere her yönüyle Akçakoca'yı ve Akçakoca Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı. Gazeteciliğin önemini, mesleklerinin zorluklarını yakından bilen bir insanım. Düzce’de görev yapan tüm gazetecilerimizle birer mesai arkadaşı gibi çalışıyoruz. Onlar bir ilçemizle ilgili yaptıkları her haberde harekete geçiyor, bilgi doğruysa hatayı düzeltiyor, bilgi ya da yanlışsa onları ve kamuoyunu hemen bilgilendiriyoruz. Onların da doğruya ulaşmalarını sağlıyoruz. Hizmet noktasında birbirimizi tamamlayarak hizmet yolumuza devam ediyoruz. İlçemizde bugün 70’den fazla ilinden  gelen cemiyet başkanlarımızı ve gazetecilerimizi ağırlamaktan da büyük onur ve mutluluk yaşıyoruz. Onlara Akçakocayı tanıtma fırsatı bulduk. Turizm adına da önemli bir fırsat.” Başkan Yanmaz, böylesi önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmasından dolayı Düzce Gazeteciler Cemiyeti ve Cemiyet Başkanı Erol Tayhan'a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Yanmaz, Türkiye'nin birçok ilinden 150'ye yakın gazeteciyi Akçakoca'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ayrıca gazetecilere hediye taktim ettiler.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ise misafirperverliğinden dolayı Akçakoca Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz'a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Cemiyet başkanı Yılmaz  Başkan Yanmaz'a hediye taktim etti.

 

Bu haber 926 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Düzce Üniversitesi’nde Fındık Dönüşüm Merkezi’nin Açılışı Gerçekleştirildi
Düzce Üniversitesi’nde Fındık Dönüşüm Merkezi’nin...
Akçakoca Meslek Yüksekokulu’ndan “Seyahat Acentalarında Kariyer ve Girişimcilik” Semineri
Akçakoca Meslek Yüksekokulu’ndan “Seyahat Acentalarında...