Reklam
Reklam
BAŞKAN YANMAZ, İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİRLİK BERABERLİK...

BAŞKAN YANMAZ, İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİRLİK BERABERLİK VURGUSU YAPTI

19 Şubat 2022 - 18:11 - Güncelleme: 19 Şubat 2022 - 18:15

Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri ile yaptığı toplantıda son günlerde yerel basında çıkan haberler hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz,  Başkan Yardımcıları Yüksel Yılmaz, Şenol Yazgan, Abitaş Genel Müdürü Hakan Öztaş ve MHP Akçakoca Belediyesi Meclis Üyesi Sinan Akın ile Akçakoca Kahvecisinde istişare toplantısı yaptı.
Başkan Yanmaz basında çıkan haberlerin Akçakoca Belediyesi içerisinde kaos çıkartmaya yönelik olduğunu ifade ederek, mesnetsizce yapılan yorumların belediyeyi yıpratmaya çalışmalarından ibaret olduğunu vurguladı. “Akçakoca Belediye Başkanlığına geldiğimiz günden bu yana görevimizi ilk günkü aşk ile yapmaya devam ediyoruz.” Diyen Başkan Yanmaz, Başkan Yardımcıları ve personellerine yorum ve haberlerle saldıran kalemşorlara kesinlikle itibar edilmemesi gerektiğini ifade ederek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.   Batı Karadeniz’in İncisi bu şirin ilçemizi güzel yerlere getirmek için saat mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını dile getiren Başkan Yanmaz,  “En üst kademeden en alt kademedeki tüm mesai arkadaşlarıma özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.
Akçakoca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün ilçe genelinde 7/24 özveriyle hizmet verdiğini kaydeden Başkan Yanmaz, ilçemizin bazı bölgelerinde kısa süreli çöp sorunlarına anında müdahale edildiğinin altını çizdi.  Başkan Yanmaz, son olarak bazı gazetecilerin sanki açık arama peşine düşmüşçesine yaptığı mesnetsiz haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayarak sözlerini tamamladı.

Bu haber 5762 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam Kalitesini Arttırıyor
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...