Reklam
Reklam
Bolu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 12’incisi düzenlenen...

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 12'incisi düzenlenen Futbol Turnuvası final maçlarıyla sona erdi.

05 Mart 2024 - 18:14

Bölge Müdürü Mahmut Şentürk tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından başlayan final müsabakasında takımlar birbirleriyle fair-play çerçevesinde kıyasıya mücadele etti. Futbolseverler takımlarını yalnız bırakmadı ve maçlara yoğun ilgi gösterdi, taraftarlar maç boyunca tezahürat yaparak takımlarına destek oldu.

Seyirciler bol gollü geçen ve seyir zevki yüksek maçlar ile futbola adeta doydu. Akçakoca ve Göynük arasında oynanan 3'üncülük maçı 8-5 Akçakoca lehine sonuçlandı ve Akçakoca takımı turnuvada 3'üncü oldu.

Turnuvanın şampiyonunun belirlendiği final maçı Gerede ve Orman Mühendisleri arasında gerçekleşti. Gerede oldukça güzel oynadığı futbolu skora da yansıtarak maçı 5-1 kazandı ve 12'inci Futbol Turnuvası şampiyonu oldu.

Final müsabakalarının ardından ödül töreni düzenlendi.  Törene Orman Mühendisleri Odası Başkanı Hasan Türkyılmaz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ve Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ile bölge müdür yarımcıları, işletme müdürleri, STK temsilcileri ve taraftarlar katıldı. Törende İlk 4 sıraya giren takımlara, en centilmen takıma ve turnuvanın gol kralına kupaları verildi.

Şampiyonluk kupasını Orman Mühendisleri Odası Başkanı Hasan Türkyılmaz'ın elinden alan Gerede takımı ilk kez kazandığı şampiyonluk başarısını turnuva boyunca takımı yalnız bırakmayan taraftarıyla birlikte kutladı.

Turnuvada kupa alan takımlar başarılarını turnuva boyunca takımlarını yalnız bırakmayan taraftarıyla kutladı. Turnuva toplu fotoğraf çekiminin ardında sona erdi.

 

 

Bu haber 341 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ÜLKE GENELİNDE YAPILAN YARIŞMADA AKÇAKOCA'DAN ÖNEMLİ BAŞARI
ÜLKE GENELİNDE YAPILAN YARIŞMADA AKÇAKOCA'DAN ÖNEMLİ BAŞARI
Kene Isırıklarına Karşı Uyarıda Bulundu
Kene Isırıklarına Karşı Uyarıda Bulundu