Reklam
Reklam
Burhan Özdemir tarafından yapılacak olan, Akçakoca Fen Lisesini...

Burhan Özdemir tarafından yapılacak olan, Akçakoca Fen Lisesini iyileştirme ve ek bina yapımına ait protokol imzalandı.

21 Temmuz 2023 - 18:05

Akçakocanın Hayırsever iş insanı Burhan Özdemir tarafından yapılacak olan, Akçakoca Fen Lisesini iyileştirme ve ek bina yapımına ait protokol imzalandı.

Vali Cevdet ATAY’ın katılımıyla gerçekleştirilen imza törenine, kaymakam Mustafa CAN, iş insanı Burhan ÖZDEMİR ve İl milli eğitim müdürü Tamer KIRBAÇ katıldı.

Protokol kapsamında Fen Lisesi modern ve kullanışlı bir hal kazanarak öğrenci ve öğretmenlerin daha konforlu bir ortamda eğitim öğretim faaliyeti yapılacaklar.

Yapılacak iyileştirme çalışmaları kapsamında; okulun dış cephe kaplaması, tüm ıslak hacimlerin yenilenmesi, yeni laboratuvarlar ve yemekhane yapılması, dersliklerin yenilenmesi, boya işleri, çevre düzenlemesi işleri yapılacak.

Ek bina olarak: ilçemizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan 350 kişilik Konferans ve Tiyatro salonu, Kapalı Spor Salonu ve Kütüphane yapılacaktır.

 

Bu haber 1239 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yangın havuzu yapımı tamamlandı
Yangın havuzu yapımı tamamlandı
“Nefesiniz Dumansız, Hayatınız Sağlıklı” Semineri Düzenlendi
“Nefesiniz Dumansız, Hayatınız Sağlıklı” Semineri...