Reklam
Reklam
Çalışmaları Yoğun Tempo İle Hız Kesmeden Devam Ediyor

Çalışmaları Yoğun Tempo İle Hız Kesmeden Devam Ediyor

04 Nisan 2024 - 14:56

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen Ziya Denizgez, göreve başlar başlamaz sahada çalışmalara katılarak, seçim öncesinde verdiği sözleri yerine getirmeye odaklandı. Denizgez, Arabacı Köyü, Aktaş ve Sarıyayla köylerini bağlayan yoldaki Göktepe Çay Mahallesi'nde bulunan Kaşmir Park'ın karşısındaki yol üzerinde devam eden yol kanal temizliği çalışmalarını yerinde inceledi.

Altyapı sorunlarının çözümü üzerine özellikle duran İl meclis üyesi Denizgez, bölgede yaşayan vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir yolda seyahat edebilmeleri için kanal temizliği ve yol bakım çalışmalarının önemini vurguladı. Yapılan incelemeler sırasında, çalışmaların yoğun bir tempo ile devam ettiğini ve ekiplerin özverili çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti.

Yol kenarlarında biriken yağmur sularının ve diğer atıkların yol açtığı problemlerin önüne geçmek adına yapılan kanal temizliği işlemleri, bölge halkının olumsuz hava koşullarında dahi güvenli ulaşımının sağlanması amacını taşıyor. Meclis Üyesi Denizgez, çalışmaların bölge sakinlerinin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirildiğini, vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olarak onların sesine kulak verdiklerini ifade etti.

Denizgez, "Yerel seçimlerde halkımıza verdiğimiz sözleri tutmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Göktepe Çay Mahallesi'nde yaptığımız yol kanal temizliği çalışmaları, bu bölgedeki ulaşım kalitesini artıracak ve vatandaşlarımızın daha rahat seyahat etmesini sağlayacaktır. Bu tür çalışmaları bölgedeki diğer yollar için de planlıyoruz. Halkımızın güvenliği ve rahatı her şeyden önemlidir ve biz bu yönde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Bu haber 803 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca Kort Tenisinde de Şampiyon
Akçakoca Kort Tenisinde de Şampiyon
Vali Aslan, Yangından etkilenen otel personeline geçmiş olsun dileklerini iletti
Vali Aslan, Yangından etkilenen otel personeline geçmiş olsun...