Reklam
Reklam
Ceneviz Kale Plajı’na Yeniden Mavi Bayrak!

Ceneviz Kale Plajı’na Yeniden Mavi Bayrak!

18 Haziran 2025 - 16:25

Akçakoca Belediyesi'nin çevreye duyarlı çalışmaları ve temizlik seferberliği meyvesini verdi. Ceneviz Kale Plajı, 2025 yılı itibarıyla yeniden Uluslararası Mavi Bayrak ödülüne layık görüldü.

Belediye Başkanı Fikret Albayrak, yaptığı açıklamada geçmişte kazandırılan bu önemli ödülün Akçakoca’ya yeniden kazandırılmasından büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Albayrak, “Bu gururu hep birlikte paylaşmak üzere sizleri törenimize davet ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Mavi Bayrak Göndere Çekme Töreni, 23 Haziran Pazartesi günü saat 14.00’te Ceneviz Kale Plajı’nda gerçekleştirilecek. Tüm halk törene davetli.

Mavi Bayrak, yüzme suyu kalitesi, çevre yönetimi, çevre eğitimi ve güvenlik gibi birçok kriterin karşılanmasıyla verilen uluslararası bir çevre ödülü olarak biliniyor.

Bu haber 4023 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Düzce Kızılay’da Geçmiş ve Gelecek Buluştu
Düzce Kızılay’da Geçmiş ve Gelecek Buluştu
Akçakoca Ziraat Odası’ndan Üretici Kadınlara Destek
Akçakoca Ziraat Odası’ndan Üretici Kadınlara Destek