Reklam
Reklam
CHP’de Mustafa Yıldız aday adaylığını açıkladı

CHP'de Mustafa Yıldız aday adaylığını açıkladı

01 Aralık 2023 - 17:02 - Güncelleme: 01 Aralık 2023 - 17:15

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasi partilerde ilçe belediye başkan aday adaylığı açıklamaları devam ediyor. Bu kapsamda 26 yıllık tarih öğretmeni Mustafa Yıldız  CHP'den Akçakoca Belediye Başkan adayı adaylığını açıkladı.

1 Aralık Cuma günü 14.00 'de parti binasında miting gibi bir kalabalıkla aday adaylığını açıklayan  Mustafa Yıldız  partinin önceki dönem belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ilçe başkanları destek verdi. CHP'de büyük bir yoğunluk yaşandığı görüldü.

Sloganlar eşliğinde kürsüye gelen  Mustafa Yıldız , adaylık açıklamasında açılış konuşmasını İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptı. Tuğrul Abanoz'un konuşmasından sonra 26 yıllık tarih öğretmeni Mustafa Yıldız  yaptığı konuşma ile neden belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Akçakoca Belediye seçimlerine uzun zamandır hazırlandığını ifade eden Mustafa Yıldız, ‘Bugün burada yola çıktıklarımla birlikte yolu da birlikte yürüyeceğimize ve kısmet olur da aday ilan edilirsem belediyeyi birlikte yöneteceğimize olan inancım tamdır” şeklinde konuştu.

Belediye başta olmak üzere Akçakoca’nın temel tüm sorunlarına hakim olduklarını ve ekip arkadaşlarıyla birlikte  çözüm projelerini hazırladıklarını söyleyen aday adayı Mustafa Yıldız, önümüzdeki günlerde hepsini kamuoyuna açıklayacaklarını da sözlerine ekledi.

Bu haber 828 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hastanelerde onaylı randevu dönemi yarın başlıyor! Sistem böyle çalışacak
Hastanelerde onaylı randevu dönemi yarın başlıyor! Sistem böyle...
Akçakoca Tarihi Çarşının önemli konukları vardı
Akçakoca Tarihi Çarşının önemli konukları vardı