Reklam
Reklam
Değerlendirme toplantısı Akçakoca’da yapıldı

Değerlendirme toplantısı Akçakoca’da yapıldı

21 Kasım 2024 - 17:12

Bölge Müdürü Mahmut Şentürk'ün başkanlığında gerçekleşen 2024 yılı kasım ayı işletme müdürlükleri değerlendirme toplantısı Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü sosyal tesisinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, Bölge Müdür Yardımcıları Yılmaz Yıldız ve Halis Belen ile Şube Müdürleri ve İşletme Müdürleri katıldı.

Toplantıya İşletme Müdürlerinin 2024 yılı program ve gerçekleşmelerinin ile 2025 yılı programlarının ele alındığı sunumlarla devam edildi. İşletme Müdürleri 2024 yılı programlarının gerçekleşme sonuçlarını içeren sunumlarında, bütçe hedef ve gerçekleşmelerinde varsa meydana gelen sapmalar ve nedenleri konu edildi. Daha sonra bir önceki toplantıda alınan toplantı kararlarının son durumları değerlendirildi.

2024 yılında yapılan çalışmalarından dolayı işletme müdürlüğü personeline teşekkür eden Bölge Müdürü Mahmut Şentürk 2024 yılı programlarının yılı içerisinde program aşımına mahal vermeden, tasarruf tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilmesi için azami gayret sarf edilmesini istedi.

 

 

Bu haber 784 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca’da Geri Dönüşüm Sergisiyle Mavi Bayrak Bilinci Aşılanıyor
Akçakoca’da Geri Dönüşüm Sergisiyle Mavi Bayrak Bilinci...
Akçakoca Belediyesi’nden Yangın Denetimi Açıklaması: 5 İşletmenin Ruhsatı İptal Edildi
Akçakoca Belediyesi’nden Yangın Denetimi Açıklaması: 5...