Reklam
Reklam
Dere temizliği yapıldı

Dere temizliği yapıldı

Akçakoca Belediyesi tarafından merkezde akan derede temizlik çalışması yapıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çivi deresi olarak bilinen ve şehir merkezinden akan dere yatağında çalışma yaptı.

28 Nisan 2022 - 18:31

Akçakoca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin, konuyla ilgili açıklamasında, dere içerisinde bulunan çöplerin ekipler tarafından temizlendiğini söyledi.

Güzel bir Akçakoca için çalıştıklarını ifade eden Şahin, şöyle konuştu:"Yağan yağmur sonucu gelen dere yatağındaki kumları ve atıkları temizleyerek görüntü kirliliğini ortadan kaldırmaya çalışıyoruz ve suyun akışını kolaylaştırıyoruz. Çalışmalarımız aralıksız sürüyor. İlçemizde gerçekleştirdiğimiz örnek çalışmalarımızla sorunları birer birer ortadan kaldırıyoruz. Akçakoca Belediyesi olarak vatandaşlarımızı, dere yataklarını kirletmemeleri ve atıkları söz konusu alanlara atmamaları konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz."

Bu haber 878 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Düzce İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu 2026 Yılı İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
Düzce İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu 2026 Yılı İlk...
Düzce Valisi Mehmet Makas’tan İl Jandarma Komutanlığına Ziyaret
Düzce Valisi Mehmet Makas’tan İl Jandarma Komutanlığına...