Reklam
Reklam
Diyanet Gençlik Merkezi görevlileri ile “İstişare...

Diyanet Gençlik Merkezi görevlileri ile “İstişare Toplantısı” yapıldı.

30 Mart 2022 - 18:44

İl Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Diyanet Gençlik Merkezlerinde görevli din görevlileri ile yaklaşan Ramazan ayı öncesi “İstişare Toplantısı” gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcısı Talha Demirkaya, Şube Müdürü Cengiz Akça, İl Gençlik Koordinatörü Hasan Çiçek ve Gençlik Merkezi görevlilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda gençlere yönelik hizmetler, faaliyetler ve projeler masaya yatırıldı.

Düzenlenen toplantıda tüm görevlilerden sorumluluk bölgelerinde yürütmüş oldukları Gençlik Merkezi faaliyetleri ve gençlere yönelik çalışmaları konusunda brifing alındı. Ardından ilerleyen süreçte özellikle ramazan ayında ve sonraki aylarda gençliğe yönelik yapılması planlanan hizmetler konusunda istişarelerde bulunuldu. Gençlere yönelik çalışmalarda karşılaşılan problemler ile çözüm yolları üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Alternate Text

Alternate Text

    Bu haber 861 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum
    Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
    İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
    Düzce Kestane Balı Hasat Şenliği'nde Tarıma Destek ve Arıcılara Teşekkür
    Düzce Kestane Balı Hasat Şenliği'nde Tarıma Destek ve...
    AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatı, Düzce'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına Katıldı
    AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatı, Düzce'de Genişletilmiş İl...